Appartement Ameland

Wil jij alle luxe van een hotel, gecombineerd met de ruimte en vrijheid van een vakantiehuisje, dan is een appartement op Ameland de ideale optie. Om ervoor te zorgen dat jouw vakantie op Ameland er een wordt om nooit te vergeten is het slim om altijd te kiezen voor een appartement met goede beoordelingen van andere gasten. Daarnaast kun je kiezen voor een appartement met extra’s zoals bijvoorbeeld een luxe badkamer of een extra groot bed waardoor je nog meer comfort hebt tijdens jouw verblijf. Hieronder vind je appartementen die wij hebben geselecteerd op basis van beoordelingen van andere gasten. Boek een van deze appartementen Ameland en verzeker jezelf van een fantastische vakantie.

De beste appartementen van Ameland

Hieronder vind je onze favoriete appartementen op Ameland waarin een zorgeloze en bovenal comfortabele vakantie gegarandeerd is.

Appartement de Berkenhof Ameland
De Berkhof geeft jou het gevoel van rust. Dit kleinschalige appartementencomplex ligt tussen het dorpje Nes en de stranden van Ameland. Zelf koken kan en WIFI aanwezig.

Appartementen Amelander Paradijs
Dit appartementencomplex biedt aan groot aantal comfortabele en ruime appartementen met de mogelijkheid om zelf te koken. Op slechts 400 meter afstand van het dorpje Buren.