Activiteiten Ameland

Er zijn ontzettend veel activiteiten op Ameland. De meeste activiteiten Ameland zijn geschikt voor zowel jong als oud. Hierbij heb je de keuze uit sportieve activiteiten Ameland, mogelijkheden om uit te gaan naar Ameland of om andere activiteiten Ameland te ondernemen. Dit is bijvoorbeeld een bezoek aan een museum Ameland, een bezoekje aan het zwembad of een excursie waarbij je gaat wadlopen van Holwerd naar Nes. Deze zware tocht van ruim 10 kilometer brengt je zonder boot vanuit Friesland naar Ameland.

Sportieve activiteiten op Ameland

Wil je sportief bezig zijn tijdens jouw vakantie op Ameland, kies er dan voor om te gaan wandelen, hardlopen of fietsen. Op deze manier combineer je het verkennen van het eiland Ameland met een sportieve activiteit. Verder heb je op Ameland sportieve activiteiten zoals heerlijk zwemmen in zwembad de Golfslag in Buren of zwembad de Schalken, dat buiten gelegen is, waardoor het alleen in het zomerseizoen open is.

Op zoek naar een feestje activiteiten Ameland

Ben je op zoek naar een feestje of een plek voor uitgaan Ameland, dan is het dorp Nes hiervoor de uitgelezen plek. De Van Heeckerenstraat in dit dorp is dan ook de uitgaansstraat van Ameland. Hier vind je naast restaurants, cafés en bars ook mogelijkheden om echt uitgebreid te gaan stappen. Kies je voor een hotel in Nes, dan kun je na het uitgaan rustig naar je hotel lopen zonder te hoeven reizen.

Andere activiteiten Ameland

Naast bovenstaande activiteiten Ameland, is er op Ameland nog veel meer te doen. Zo kun je ervoor kiezen een van de vele musea Ameland te bezoeken, maar ook een wandel- of fietstocht over het eiland behoort tot de mogelijkheden tijdens een verblijf op Ameland. Zo zijn er nog veel meer verschillende activiteiten die je via het bovenstaande menu direct kunt bekijken. Op deze manier ga jij optimaal voorbereid op reis en wordt jouw vakantie geweldig.